14 Mart 2013 Perşembe

Biibf Itiraf Ediyor

Üniversite öğrencilerinin arasında hızla yayılan 2500'ün üzerinde beğeni alan sayfayı araştırıcaz ve tartışıcaz bu yazımızda. 

Sistem nasıl çalışır?
Nedir bu sayfayı bu kadar popüler yapan ?
Yapılan İtiraflar Doğru mu?
İnsanlar bu yolla tanışabiliyorlar mı?

Öncelikle sistem şöyle işliyor :
Sayfanın yoneticisine özel mesaj atıyorsunuz .
Başına I.E yazıyorsunuz bu itiraf ediyorum demek .
İtirafınızı yazıyorsunuz.
En sonunada rumuzunuzu ekliyorsunuz. Yöneticide bunu sizin yerinize paylaşıyor.
Yani Açık Açık söyleyemediğiniz şeyleri buraya yazıyorsunuz. İşin sihriyse şurda : yazdığınız itirafı arkadaşlarınızın anlamayacağı şekilde yazmalısınız . Ama yazdığınız kişi siz olduğunuzu anlamalı.Peki sayfadakiler bunu nasıl yapıyor?
Örneğin :
i.e selçukta dort kişiliklerin olduğu binanın onunde her aksam 8 den 12 ye kadar oturan renklı gozlu bayan cok tatlısın. Dun yıne oturuyordun goz goze geldık umarım fark edersın. Rumuz : Number10
-------------
Bugun 12.30 arabasıyla okulda bigaya gelen onan pansiyonun onunde inen yeşil beyaz montlu kot pantolonlu renkli gözlü siyah küpeli çocuk iyisin hoşsun Allah sahibine bağışlasın . Rumuz : çapraz koltuk
------------
O'cafe deki bi yaşlı teyzeninde oturduğu masadaki sarışın çocuk çok tatlıydın. Dönüp bakmalarına rağmen erkenden gitmek durumunda kaldın. rumuz: sağ arka çaprazındaki

İtirafların nereye gittiği her zaman belli. İtirafı yapan kişide kim olduğunu nerde olduğunu bir şekilde belli ediyor.

Yazılanlar her zaman doğru mu peki ?
Tabiki de değil. Kendi adına itiraf yollayan onlarca insan kesinlikle vardır. Bu onların kendilerini arkadaşlarının arasında yüceltme yöntemi. Böylece daha sivriliyorlar.
"İe bu bloğu yazan çocuk çok tatlısın" RUMUZ: Adriana Lima

Nasıl büyüdü sayfa?
Emin olun bir anlık patlamayla büyüdü. Hatırlıyorum Sayfa henüz 500 kişiydi. İtirafların sayısı arttıkça insanların ilgisini çekti . Herkes kendine itiraf arar oldu. Başkalarıda sayfayı beğenmeğe başlayınca kimsenin çekinecek birşeyi kalmadı . Herkes sayfaya hücum etti.

İnsanlar sayfayı Kullanarak tanışabiliyorlar mı?
Yapılan itiraf size uygunsa beğenin gitsin :) Eğer gerçekten gönlü varsa sizi ekleyecektir.

Sayfa daha ne kadar ileriye gidebilir?
Aslında büyüyebildiği kadar büyüdü. Bundan sonra beşer beşer değilde birer birer ilerleyecek. Taaki yeni sınıflar gelene kadar ?

Kimlerin ilgisini çekiyor sayfa ?
Özellikle birinci sınıflar ilgi gösteriyor sayfaya. 2 ler daha az . 3ler yok gibi . 4ler gözüme ilişmedi. İşletme 1 sınıflar ağırlıkta.

Sayfa için eleştirilerimde var tabiki. Admin daha dikkatli olmalı. Sevgilisi olan insalara itiraflar geliyor. Bunların yayınlanmaması gerekli. Yada iddaa tahminlerinin :) Sitenin konseptine aykırı.

Rumuzlardan seçmeler 
Rmz:kotceketlikızlarRumuz:kızkızıkesermirumuz: yaylara sahip çıkalımrumuz:nolursan ol gelrumuz: yersiz kabile üyesi rumuz:o1angaraliRumuz: yandan yemiş Fakülte

Sayfanın başarılarının devamını dilerim.
BOL BOL İTİRAF ALMANIZ DİLEĞİYLE.
rumuz: BİGA

Biibf İtiraf Ediyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder