15 Mart 2013 Cuma

We Plus Bar


 Herkes bira sevmez , herkes alkollü mekanları sevmez. Fakat sıra We Plusta.
 Çan caddesi üzerinde bulunan barın bende en çok ilgi uyandıran yanı tabelası oldu. Çünkü Efes gerçekten güzel bir tabela yapmış We Plus'a. İstanbuldaki "Sokakta Hayat Var" tabelalarından bile güzel olmuş.
 Tahmin edebilceğiniz gibi en büyük eleştiri orta katın boyutu. Dip dibe oturmak zorundasınız. Tuvalete gidip gelmek ölüm. Ancak canlı müziği öyle bir yere koymuşlarki her yerden görebiliyorsunuz. Zaten çalan kemancıyı görmesenizde olur. Gözlerinizi kapatın ve dinleyin.Gerçekten çok kaliteli.
 We Plus da dahil olmak üzere Bigadaki tüm barların sorunu :YURTLAR. Saat on bir buçukta biten Ağaköy arabaları, son girişi 11 olan kız yurtları... Saat 11'e geldiğinde mekanlar ölüyor.Maalesefki 500ün üzerinde öğrencisi olan Selçuk yurduna gitmek için öğrencilerin son arabaya yetişmeleri gerekiyor.
 Buzlu bardağı deneyebilirler. Çok kaliteli durur. Mekanın duvarlarında , masalarında değişiklik yapma vakti yakın. Bar küçük ancak güzel duruyor.Hem arjantin hemde balon bardak seçeneklerinin olması güzel. Tabi ister istemez arjantin bardak tükeniyor. Biraların tadı bakkaldaki gibi. Su katıyorlarsa yada hava basıyorlarsada belliki az. Gelin birde Taksimde için. 5 Litre Özkaynak suyun içine rengi sararana dek bira döküyorlar. Ama We Plus öyle değil. Bira fiyatları normal . Mekanın kapısında gerginlikler olmasa herşey daha güzel olacak.
Fındık vodka 3 lira. Şerbeti birazcık fazla. İnsan alkolüde hissetmek istiyor. Bana kalırsa fındık vodkayı bira ile bitişik satabilirler. Tekilayıda öyle.
Bira+fındık , Bira+karamel, Bira+tekila , Biraz+fındık+karamel+çilek gibi kombinasyonlarla menüyü zenginleştirebilirler. Güzel isimlerde koyarlarsa tam olur. Zaten masalara artık menü koymaları gerekiyor. Ne bileyim acıksam ne yiyebiliceğimi bilmiyorum. Sadece patates kızartması var gibi. Menü gerçekten önemli.
 Üst kata söyleyecek sözüm yok. Daha geniş ve sigara içilebiliyor.Dışarıyıda izleyebiliyorsunuz. Önerim : erkek erkeğe maç izlemeye gitmeniz.
 Granikos'un kapanması canlı müzikten dolayı We Plus'un işine geldi. Ancak Granikos içinde üzüldük. Severek orayada gidiyorduk.
 Tantunici, Garanti ve Dönercilere yakın olması We plus için avantaj. Müşteriler içinde rahatlık.
 Vodkasına gelirsek koydukları vişneden mi kaynaklı nedir bi sulu gibi. Yeterince yoğun değil gibi.
 Çalışanarı ve işletmecisi iyi insanlar. Alt katlarına gitmek henüz nasip olmadı inşallah bir gün orayada giderim.
 Canlı müzikciler için ideal bir yer. Herkese iyi eğlenceler dilerim. We plus'a da bol kâr.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder