20 Mart 2013 Çarşamba

Murat Büfe


Muammer Aksoy Caddesi üzerinde bulunan ve ucuzluğuyla dikkat çeken Murat büfeyi inceleyeceğiz bugün.
 Binlerce öğrencinin yaşadığı, Bigada işlek bir cadde üzerine kurulmuş Aman aman fazla sandalyesi olmayan ama kimseninde ayakta kalmadığı bir yer Murat Büfe. Bunlar hep bu işletmenin lehine işleyen faktörler.
 Kasanın arkasında iki - üç kişi duruyor. Hazırda patates varsa istediğiniz şey hemen masanıza geliyor. Ekmekleri yumuşak ve taze.
 Masaların üzerinde sürekli kürdan ve peçete  bulunması lazım. Bunlara ulaşmak için istemek veya gidip almak gerekiyor. Sandviçle gelen peçete ise sadece ağız silmeye yetiyor.
 Fiyatlar öncelikle öğrenciler için çok iyi. 1.25 e patatesli 1.75e sosisli. Fiyatlar leziz. İnşallah artış yapmazlar çünkü Murat büfeyi hızı ve fiyatları ayakta tutuyor.
 Yemek siparişi için kasaya seslenmek gerekiyor yada gidip söylemek gerekli. Adisyonla biri gelip siparişleri alsa daha rahat olabilir. Hesap öderkende sıkıntılar ortadan kalkar.
 Genellikle patateslinin ve sosislinin tüketildiği Murat büfede tostlarıda denemenizi öneririm. Kızartılmış ekmeğin arasına malzeme gibi basit değilde gerçekten tost gibi.
 Sandalyelerde ve masalarda kırmızı hakim. Mekanda da genellikle kırmızı göze batan renk. Tam bir fast-food dükkanı . Ye ve git.
 İşletmenin sol tarafında karakol var . Kendinizi güvende hissedebilirsiniz :) 

MURAT BÜFEYE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.
SİZLERE DE AFİYET OLSUN.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder